Мостар: Округли сто о заштити интелектуалне својине

 

Мостар, 11. јуна 2018. - Округли сто о заштити интелектуалне својине биће одржан у петак, 22. јуна 2018. у хотелу „Мостар“ у Мостару у оквиру међународног савјетовања „Актуелности грађанског и трговачког законодавства и правне праксе“. 

Јулијана Петровић, виши стручни сарадник у Институту за интелектуалну својину БиХ модерираће тему „Право на жиг“, Мирослав Марић, стручни савјетник у Институту тему „Ознаке географског поријекла и међународни жиг“, Горан Трифковић, стручни сарадник у Институту тему „Индустријски дизајн“, Драгана Марић Мешић, виши стручни сарадник у Институту тему „Право на патент“ те Манда Галић, стручни сарадник у Институту тему „Ауторско и сродна права“. 

Правни факултет Свеучилишта у Мостару је организатор међународног савјетовања, а Институт за интелектуалну својину БиХ је суорганизатор округлог стола о заштити интелектуалне својине.

Пријавни  образац, с пописом тема и учесника,  за учествовање на Шеснаестом међународном савјетовању „Актуелности грађанског и трговачког законодавства и правне праксе“, које ће се одржати у петак, 22. и суботу, 23. јуна 2018. у Мостару, можете преузети овдје.