Petnaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva

 

Zagreb, 22. februara 2021. - Petnaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva na hrvatskom jeziku (DL101HR), putem učenja na daljinu, biće održan od 8. marta do 18. aprila 2021., saopćio je Državni zavod za intelektualno vlasništvo (DZIV) Republike Hrvatske.

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika širom svijeta. Tečaj obuhvata sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

U saradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo Državni zavod za intelektualno vlasništvo omogućava pohađanje ovog tečaja na hrvatskom jeziku (oznaka tečaja: DL-101HR), kako bi isti bio dostupan široj javnosti u Hrvatskoj i susjednim zemljama, navodi se u obavijesti DZIV-a.

Prijave na tečaj vrše se putem interneta i traju do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Završni ispit održaće se (takođe on-line) od 19. do 21. aprila 2021.

Tečaj je besplatan, a s obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, u Vašem je interesu da se što prije prijavite, jer je to jedini uslov za prednost pristupu tečaju, navodi se u obavijesti DZIV-a.

Za registraciju i prijavu na tečaj potrebno je slijediti uputstvo na stranici http://www.dziv.hr/hr/edukacija/dl-101-hr/registracija-prijava/

Za sva pitanja vezana uz tečaj DL101HR možete se obratiti administratoru na adresu elektronske pošte: administrator.tecaja@dziv.hr