Online događaj: „Videoigre i njihova ujedinjujuća snaga – sve što trebate znati o povoljnim okruženjima i novim trendovima“

 

Mostar, 7. decembra 2021. - Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) zajedno sa Uredom za patente Republike Poljske organizuje poseban događaj pod nazivom „Videoigre i njihova ujedinjujuća snaga – sve što trebate znati o povoljnim okruženjima i novim trendovima“, koji će se održati online i u Katowicama 8. decembra 2021. od 12 do 13.30 sati.

Interaktivna sesija će učesnike upoznati sa najvažnijim trendovima u industriji videoigara, sa fokusom na pitanja intelektualnog vlasništva. Učesnici će imati koristi od dragocjenog iskustva i znanja dionika iz ekosistema videoigara, uključujući Ubisoft, CD Projekt Red, Natus Vincere ili Evropsku federaciju programera igara.

Događaj će se organizovati na marginama jednog od najvažnijih digitalnih događaja godine – Foruma o upravljanju internetom – IGF 2021., koji se održava u Međunarodnom kongresnom centru u Katowicama od 6. do 10. decembra 2021.

Privremeni program dostupan je ovdje. Događaj će biti na engleskom jeziku.

Stranica za registraciju može se pronaći na sljedećem linku: https://www.intgovforum.org/en/content/igf-2021-registration

Takođe možete pogledati brzi vodič o tome kako se registrovati za IGF 2021, koji je dostupan ovdje.

Nakon što je registracija dovršena, ne zaboravite dodati i registrovati se za sesiju ovdje.