Petnaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva

 

Zagreb, 22. veljače 2021. - Petnaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva na hrvatskom jeziku (DL101HR), putem učenja na daljinu, bit će održan od 8. ožujka do 18. travnja 2021., priopćio je Državni zavod za intelektualno vlasništvo (DZIV) Republike Hrvatske. 

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika diljem svijeta. Tečaj obuhvaća sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

U suradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo Državni zavod za intelektualno vlasništvo omogućava pohađanje ovog tečaja na hrvatskom jeziku (oznaka tečaja: DL-101HR), kako bi isti bio dostupan široj javnosti u Hrvatskoj i susjednim zemljama, navodi se u obavijesti DZIV-a.

Prijave na tečaj vrše se putem interneta i traju do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Završni ispit održat će se (također on-line) od 19. do 21. travnja 2021.

Tečaj je besplatan, a s obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, u Vašem je interesu da se čim prije prijavite, jer je to jedini  uvjet za prednost pristupu tečaju, navodi se u obavijesti DZIV-a.

Za registraciju i prijavu na tečaj potrebno je slijediti upute na stranici http://www.dziv.hr/hr/edukacija/dl-101-hr/registracija-prijava/

Za sva pitanja vezana uz tečaj DL101HR možete se obratiti administratoru na adresu elektroničke pošte: administrator.tecaja@dziv.hr