WIPO pokrenuo alat IP Diagnostics

 

Mostar, 10. studenoga 2021. – WIPO IP Diagnostics alat pokrenut je 9. studenoga na događaju „WIPO IP Diagnostics kreće globalno”, koji je Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) organizirala u suradnji s Međunarodnim trgovinskim centrom i Međunarodnom gospodarskom komorom.

Uz WIPO IP Diagnostics možete poduzeti osnovnu dijagnostiku stanja intelektualnog vlasništva (IV) vašeg poslovanja. U obliku je upitnika s nekoliko odjeljaka koji će vam postavljati pitanja o različitim temama (npr. inovativni proizvodi, zaštitni znakovi, licenciranje, dizajn, internacionalizacija itd.).

Nakon što dovršite odjeljak, izradit će se izvješće koje vam daje preporuke i dodatne informacije o intelektualnom vlasništvu i poslovnoj konkurentnosti.

Također su navedeni razlozi zašto koristiti WIPO IP dijagnostiku, a to su da taj alat razvijaju iskusni stručnjaci za intelektualno vlasništvo, pruža ključne informacije prilagođene pojedinačnom profilu, nudi savjete o pitanjima koja bi mogla biti zanimljiva za vaše poslovanje, izvješća svoje IV dijagnostike možete preuzeti u PDF formatu, a IV dijagnostiku možete dovršiti koliko god puta želite bez ikakvih troškova.

WIPO IP Diagnostics alat možete pokrenuti na sljedećoj poveznici: https://www.wipo.int/ipdiagnostics-assessment/