Online događaj: „Videoigre i njihova ujedinjujuća snaga – sve što trebate znati o povoljnim okruženjima i novim trendovima“

 

Mostar, 7. prosinca 2021. - Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) zajedno s Uredom za patente Republike Poljske organizira poseban događaj pod nazivom „Videoigre i njihova ujedinjujuća snaga – sve što trebate znati o povoljnim okruženjima i novim trendovima“, koji će se održati online i u Katowicama 8. prosinca 2021. od 12 do 13.30 sati.

Interaktivna sesija će sudionike upoznati s najvažnijim trendovima u industriji videoigara, s fokusom na pitanja intelektualnog vlasništva. Sudionici će imati koristi od dragocjenog iskustva i znanja dionika iz ekosustava videoigara, uključujući Ubisoft, CD Projekt Red, Natus Vincere ili Europsku federaciju programera igara.

Događaj će se organizirati na marginama jednog od najvažnijih digitalnih događaja godine – Foruma o upravljanju internetom – IGF 2021., koji se održava u Međunarodnom kongresnom centru u Katowicama od 6. do 10. prosinca 2021.

Privremeni program dostupan je ovdje. Događaj će biti na engleskom jeziku.

Stranica za registraciju može se pronaći na sljedećoj poveznici:https://www.intgovforum.org/en/content/igf-2021-registration

Također možete pogledati brzi vodič o tome kako se registrirati za IGF 2021, koji je dostupan ovdje.

Nakon što je registracija dovršena, ne zaboravite dodati i registrirati se za sesiju ovdje.