Otvorene prijave za Globalne nagrade WIPO-a 2023.

Ženeva, 16. siječnja 2023. – Natjecanje za ovogodišnje Globalne nagrade WIPO-a za mala i srednja poduzeća je u tijeku, a rok za prijave je do 31. ožujka 2023.

Natjecanje za Globalne nagrade WIPO-a (WIPO Global Awards) traži iznimna mala i srednja poduzeća (MSP) kreatora, izumitelja i dizajnera, koji pametno koriste intelektualno vlasništvo za postizanje svojih poslovnih ciljeva, a istovremeno koriste svoju inovativnost i kreativnost za dobrobit društva.

Prijave za natjecanje su besplatne i otvorene za samonominiranje malih i srednjih poduzeća iz cijelog svijeta i iz svih industrija. Pobjednici će dobiti personalizirani mentorski program za jačanje korištenja prava intelektualnog vlasništva za postizanje novih poslovnih ciljeva, podršku za olakšavanje pristupa financiranju i poslovnim prilikama, putovanje u Ženevu u srpnju 2023. na dodjelu nagrada i sudjelovanje u događajima umrežavanja, međunarodnu promociju, priznanje i vidljivost.

Više o prednostima WIPO Global Awards i procesu prijave dostupno je na sljedećoj poveznici.

Mala i srednja poduzeća iz Kine, Japana, Nizozemske i Singapura bila su pobjednici inauguralnog izdanja WIPO-ovog programa Global Awards prošle godine, gdje je prepoznata njihova iznimnost u korištenju intelektualnog vlasništva za pozitivan utjecaj u zemlji i inozemstvu.