DZIV: Devetnaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva

 

Zagreb, 20. veljače 2023. - Državni zavod za intelektualno vlasništvo (DZIV) Republike Hrvatske objavio je obavijest o održavanju devetnaestog Općeg tečaja intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu, na hrvatskom jeziku (DL101HR).

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika diljem svijeta. Tečaj obuhvaća sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

Tečaj je besplatan, a s obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, u Vašem je interesu da se čim prije prijavite, jer je to jedini uvjet za prednost pristupu tečaju, navodi se u obavijesti DZIV-a.

Više informacija o tečaju i načinu prijave možete saznati na sljedećoj poveznici: https://dziv.hr/hr/novosti/obavijest-o-odrzavanju-devetnaestog-opceg-tecaja-intelektualnog-vlasnistva,6959.html