Regionalni webinar WIPO-a: „Zaštita vašeg brenda u inozemstvu – Vodič za tvrtke kroz Madridski sustav“

 

Mostar, 29. studenoga 2023. - Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) organizira regionalni webinar pod nazivom „Zaštita vašeg brenda u inozemstvu – Vodič za tvrtke kroz Madridski sustav“, koji će se održati 7. prosinca 2023. od 13.30 do 16.45 sati.

Cilj webinara je predstaviti prednosti Madridskog sustava iz poslovne perspektive i strategije intelektualnog vlasništva, uključujući kako učinkovito koristiti WIPO-ove relevantne online alate. Webinar će također prikazati perspektivu tvrtke, uz prezentaciju predstavnika velikog korisnika Madridskog sustava iz regije CEBSMC (Srednjoeuropske i baltičke države i zemlje Mediterana), kao i iskusnih zastupnika za žigove.

Webinar je prilagođen tvrtkama, zastupnicima za žigove i predstavnicima institucija za intelektualno vlasništvo iz regije CEBSMC.

Zainteresirani za webinar mogu se registrirati na sljedećoj poveznici: https://wipo-int.zoom.us/webinar/register/WN_CK_fGawTQ7yWYAHKI5_prg#/registration. Webinar će se održati na engleskom jeziku.